EN HELT

KONGE DAG

En helt

KONGE DAG

En konferanse om å få til

det man har lyst til å få til

Hvorfor trenger jeg “En Helt Konge Dag”?

“Jeg er sikker på at det er noe du kunne, burde eller skulle ha gjort som vil påvirke dine egne resultater, bedriftens resultater, eller livet i positiv retning. Dette er ikke en konferanse der du kommer som passiv deltaker og blir underholdt. Dette er en arbeidsdag hvor du spiller hovedrollen!”

  • Vi skal inspirere og lage show, men det viktigste er at vi faktisk skaper verdi.
  • Målet er at alle deltakere skal reise hjem med et klart forhold til hva neste steg skal være slik at vi kan flytte oss litt nærmere det vi har lyst til å få til.
  • Hvis du ikke tror du vil klare å konkretisere dine neste steg for å lykkes, så er ikke denne konferansen for deg. Da er det bedre å holde seg unna!

En konferanse om å få til det man har lyst til å få til

Denne konferansen handler om det jeg brenner for, nemlig hva som ligger bak det å få til noe. Blottet for fancy ord og uttrykk, men fylt til randen av entusiasme, glede, erfaringer og nysgjerrighet. På scenen har jeg samla en herlig gjeng som, i likhet med deg og meg, genuint er opptatt av å få til ting. Fra ulike områder og på ulike måter har de gjort seg erfaringer som de vil dele. Vi skal gjøre vårt, men denne dagen handler jo egentlig om deg! Uansett hvem du er! Vi er alle ulike, med ulike mål, drømmer, visjoner og ønsker, men mekanismene som ligger bak for å få dem til er de samme. Og det er dette denne dagen skal handle om! Jeg gleder meg til å møte deg. Det blir helt konge!

- Øystein

Foredragsholdere

Jeg er genuint opptatt av at nettopp du skal lage en dag som er så god som overhodet mulig. For å hjelpe deg på veien har jeg invitert noen av de flinkeste og aller mest inspirerende folka jeg kjenner. Gjennom sine foredrag kommer de til å dele sine opplevelser og refleksjoner rundt det å lage en god dag. Utpå ettermiddagen samles vi alle i sofaen for å diskutere nettopp dine spørsmål og utfordringer!

Lisa Tønne

Lisa Tønne er et humorfenomen som trollbinder publikum hver gang hun åpner kjeften. Lisa har en veldig spennende og inspirerende historie å fortelle om veien til å bli en av tidenes komikere her i landet. Hun er uredd, spontan, kjapp i replikken og innehar en gudbenådet evne til å harselere med det meste.

Martin Johnsrud Sundby

Martin har gjennom en liten mannsalder vært norges best trente idrettsutøver. Han har i karrieren hatt stor nytt av en mental coach og har også selv vært mye brukt som coach innen både idrett og næringsliv.

Sigurd Granmark

Sigurd Granmark, har siden han sluttet som leder av Adidas-gruppen, kartlagt over 700 organisasjoner i privat og offentlig sektor. Få, om noen har en bedre oversikt over hva som skaper engasjerte medarbeidere og en god bedriftskultur. Alle Sigurds foredrag har til felles at de setter mennesket i fokus. Hvilket ansvar har du selv for at du skal trives og lykkes i din jobb? Hva er ditt ansvar for at dine kollegaer skal gjøre det samme? Hvordan tar du dette ansvaret?

Aiman Shaqura

Aiman Shaqura gikk som liten guttunge fra å pusse sko, pante flasker og selge julenek, til suksessfull seriegründer av flere gaselle- og vekstbedrifter med omsetning på over 100 millioner. En av Aimans store hjertesaker er gründerskap, innovasjon og sosial bærekraft, og han brenner for å hjelpe medmennesker til suksess på ulike arenaer

Program

En Helt Konge Dag finner sted tirsdag 17. januar 2023 på Radisson Blu Plaza Hotel midt i Oslo sentrum, kun 2 minutter gange fra Oslo S. I løpet av dagen vil du få høre inspirerende foredrag fra noen av de råeste folka jeg kjenner. Alle billetter inkluderer lunsj, samt enkel snacks, forfriskninger og kaffe/te gjennom dagen.
08:00
Innslipp
Dørene åpner
09:00
Introduksjon
Velkomst og foredrag
12:00
Lunsj
Mat, drikke og pause
13:00
Foredrag
14:00
Panel
Q & A med Øystein og foredragsholderne
15:30
Slutt
Takk for i dag!

Billetter

Billettene til konferansen er tilgjengelige via vår billettleveranør Eventim AS. “Tidlig ute”-billettene er tilgjengelige i et begrenset antall på 300 stk.

HELT KONGEpakken

Ordinærkr 3 495,- + avgift

Tidlig ute kr 2 995,- + avgift

  • Tilgang til alle foredrag
  • Lunsj
  • Pauser med noe å bite i
  • Forfriskninger gjennom dagen
  • Garderobe
Kjøp billett
Begrenset antall

Praktisk informasjon

Konferansen avholdes i Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo. Hotellet ligger sentralt i Oslo, like ved Oslo S. Det er enkel tilkomst, både med tog, t-bane, bil, sykkel, og til fots.

Tog

Gå av ved Oslo Sentraslstasjon, hold til høyre og velg den nordlige utgangen: Sentralstasjon / Byporten Shopping. Følg skiltene til Oslo bussterminal. Hotellet ligger til høyre over gangfeltet.

Parkering

Hvis du kommer med bil, tilbyr hotellet en parkeringstjeneste. Se hotellets nettsted for oppdatert prising.

KONGE-programmet

for større grupper

KONGE-programmet er et enkelt, men effektfullt konsept som gjennom ulike steg vil skapebevissthet rundt hva som må gjøres for at akkurat dere skal få til det dere vil realisere.Intensjonen er å øke hver enkelt sin bevissthet på eget bidrag inn i gruppa, med mål om åstyrke prestasjonskulturen hos hver enkelt og gruppa som helhet. Ikke som noe straff, mensom en mulighet til å få smake oppsidene av å få til.

Metoden bygger på 20 år i og rundt prestasjonsmiljøer i idrett og næringsliv, men blirkommunisert slik at alle vil kunne kjenne seg igjen i metodikken og enkelt kunneimplementere det i egen hverdag på jobb og i privaten.Men, KONGE-programmet alene er ikke verdt nåla i veggen uten deltakerneseierskap og vilje til å gjøre det som kreves. Øysteins ord alene flytter ingen fjell ogskaper ingen fremdrift. Dette er ikke noe show, dette er jobbing. Tidvis krevende,men forhåpentligvis mest givende. For det å få til handler alltid om å gjøre.

Del 0

Alle får tilsendt boka, Helt konge!

Hva:
Boka Helt Konge!, skrevet av Øystein
når:
Før konferansen
Helt konge! er den mestselgende norske utgivelsen i 2022. I boka får man en innføring i KONGE-metoden, og man får en god oversikt over ideene dette programmet er bygget på. Vi anbefaler alle deltakere å ha sett i boka før programmet starter, men det er ikke et must.

Del 1 - Kickoff

Inspirasjon og kunnskap

Hva:
Konferansen “En helt konge dag!”
når:
17. januar 2023
Deltakerne deltar på konferansen “En Helt Konge Dag”. Konferansen vil kickstarte
programmet ved å inspirere og gi faglig input. Målet er å skape entusiasme rundt prosjektet, samt og sette i gang noen mentale prosesser hos hver enkelt.

Del 2 - Oppstartssamtale

Sette mål og få oversikt

Hva:
Digitalt møte med ansvarlig leder i gruppa
når:
Kort tid etter konferansen
For at programmet skal ha effekt må man ha et konkret mål. Det kan både være svært spesifikt eller mer generelt. Det viktigste er at gruppa kjenner eierskap til det. I tillegg må vi få en oversikt over status. Hvordan er situasjonen i dag, og hvor skal man. Basert på denne samtalen skreddersyr vi resten av programmet til å best treffe den aktuelle gruppa. Innholdet i svarene vil være ulike fra hver gruppe basert på hvilke mål, visjon og intensjon gruppa og deltakerne har. Svarene legger føringer for hvilke handlinger som må gjøres frem til neste økt.
Gruppene vil få ansvar for å kikke hverandre i kortene underveis og hjelpe hverandre både med å få til og med å utvikle en tilbakemeldingskultur som driver prestasjonene fremover.

Del 3 - Digitale arbeidsøkter

Refleksjon og iverksetting

Hva:
3 Digitale refleksjonssekvenser med oppgaver fra Øystein i ukene etter konferansen.
når:
Gjennomføres etter oppstartssamtalen og frem til evalueringen.
Inntrykkene fra konferansen må omsettes i handling og konkrete tiltak. Dette gjøres gjennom inspirerende refleksjonsoppgaver fra Øystein. Oppgavene er skreddersydd gruppa basert på målet gruppa og deltakerne har. Svarene legger føringer for hvilke handlinger som må gjøres frem til neste økt. Målet er også å utvikle en tilbakemeldingskultur som driver prestasjonene fremover.

Del 4 - Evaluering

Fysisk samling

Hva:
Fysisk samling med alle deltakerne fra bedriften hvor Øystein kommer på besøk.
når:
Gjennomføres ca. 3-5 mnd etter konferansen.
Gjennomgang av programmet. Hva har dere fått til og hva er årsaken til at dere har skapt de
resultatene dere har? Her må vi sammen dele erfaringer og skape en arena for å feire fremdriften og lære av utfordringene vi har hatt. Målet er læring og å sørge for at den nye kulturen blir anerkjent som et resultat av det dere har gjort siden oppstart. Fokus på at det dere har skapt, hver og en, og sammen. Avsluttes med å sette flomlyset på hva som skal skje fremover. Hva vil dere få til nå? 6-9 mnd etter programstart gjennomfører vi en ny arbeidsøkt. Sammen evaluerer vi programperioden og jobber for at de positive endringene som har skjedd nå skal gå fra åvære et program dere følger til å være en identitet som kjennetegner dere som gruppe. For dere er HELT KONGE sammen!

Del 5 - Follow-up

Digitalt møte med alle

Hva:
Digitalt møte med alle deltakerne i gruppa.
når:
Gjennomføres 8-12 mnd etter konferansen.
Selv positive endringer har en tendens til å bli glemt og nedprioritert med tiden. Man havner ofte tilbake i den gamle hverdagens masete hamsterhjul. Erfaringsmessig har det stor verdi å holde programmet top of mind. Det er alltid enklere når man vet at man skal møtes igjen. Sammen evaluerer vi programperioden og jobber for at de positive endringene som har skjedd nå skal gå fra å være et program dere følger til å være en identitet som kjennetegner dere som gruppe. For dere er HELT KONGE sammen!

Ofte stilte spørsmål

Er det et sted jeg kan henge fra meg jakken min?

Vi skal finne både knagg, og noen til å passe på. Klærne dine henger trygt hele dagen!

Kan jeg ta med meg boken til Øystein for signering?

Det blir dessverre ikke satt av tid til signering denne dagen, men alle som kjenner Øystein vet at om han får en penn og en bok i hånden klarer han ikke dy seg.

Blir det servert mat i løpet av dagen?

Vi sørger for påfyll i alle pauser, både av kaffe, te og noe å bite i. I tillegg blir det servert lunsj i en litt lenger pause midt på dagen. 

Jeg er forhindret i å komme. Kan jeg få pengene tilbake?

Det er dessverre ikke angrerett på kjøp av billetter. Kjøpte billetter refunderes derfor ikke, unntatt ved avlyst arrangement. Kjøper du billetten din via vår billettleverandør vil du derimot få tilgang til videresalgsplatformen fansale.no, der du raskt, trygt og enkelt kan videreselge dine billetter.

EN HELT

KONGE DAG